او با اشاره به اينکه امروز فرصتي به وجود آمده تا صنايعدستي کشور بيش از گذشته به سمت بازارهاي هدف قدم بردارد، گفت: به طور حتم تلاش خواهيم کرد از طريق ايجاد خوشههاي صنعتي زمينه صادرات انبوه توليدات صنايعدستي را فراهم کنيم.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي کشور در ادامه به جايگاه والاي هنرمندان صنايعدستي کشور اشاره کرد و بيان داشت: هنرمندان صنايع دستي در واقع کاشف جلوههاي انساني و بشري هستند.
«احمدزاده کرماني» تصريح کرد: امروز جامعه غربي بيش از گذشته با مشکلي به نام صنعتي شدن دست و پنجه نرم ميکند و بايد پذيرفت که هنر و زيباييشناسي به حاشيه رفته است.
اين مقام مسوول افزود: از اين چشمانداز ايران به عنوان خاستگاه و حافظه مهم بشري مي تواند الگو و سمبلي باشد براي به ظهور رساندن همه زيباييهايي که بشر محتاج آن است.
او از هنر و صنايعدستي به عنوان زبان تمامي ملتها ياد کرد و ادامه داد: دوران زبان زور، سلطه، استبداد واستعمار به پايان رسيده و هنر زبان تعميم يافته همه ملتها است.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشورتأکيد کرد: با بررسي جايگاه هنر و هنرمند در طول تاريخ مشخص ميشود که هنرمندان در تمامي عرصهها پيغامبران خصايل فرهنگي و اخلاقي بودهاند و امروز همين نوشوندگيهاي هنر است که بشر را از جايگاههاي پست به سوي آفرينشگري و پويش ميکشاند.
«کرماني» با بيان اينکه خلاقيت، پويش و رويش در هنرمند ايراني متجلي است، افزود: اين نوشوندگي در ايران باستان به اوج رسيده و حال در عرصههاي مختلف متجلي شده است.
او برگزاري همايش بزرگ روز جهاني صنايعدستي را به عنوان يکي از مهمترين رخدادهاي آتي سازمان ميراثفرهنگي کشور دانست و خاطرنشان کرد: در يک ماه آتي شاهد حضور جمهوري اسلامي ايران در اجلاسيه کميته ميراث جهاني يونسکو خواهيم بود تا يکي از مهمترين پرونده هاي ايران به ثبت جهاني رسد.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي تصريح کرد: همچنين حضور پررنگ سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور را در نودمين اجلاسيه سازمان جهاني گردشگري به ميزباني کشور کنيا شاهد خواهيم بود.
«کرماني» يادآور شد: تلاش ميشود در سازمان ميراثفرهنگي کشور فضاي گفتگو و تعامل ميان سرمايه گذاران، صنعتگران و جهادگران عرصه ميراثفرهنگي با مديران ارشد فراهم شود تا اين روند پرشتاب به اعتلا و پيشرفت کشور کمک کند.
111/
انتهای پیام/